Home >> OGLOSZENIA i PRZETARGI

Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia
Wpisany przez Administrator
Wtorek, 7 Maj 2013

Numer ogłoszenia: 68187 - 2013 - z dnia 2013-05-07 r.

Tryb udzielenia zamówienia:
postępowanie w trybie przetargu nieograniczonego

Rodzaj zamówienia:
zamówienia na usługi

Rok:

Przedmiot zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa edukacyjna polegająca na organizacji i przeprowadzeniu zajęć dodatkowych z matematyki przygotowujących do egzaminu maturalnego w Państwowych Szkołach Budownictwa i Geodezji im. Hieronima Łopacińskiego z siedzibą w Lublinie, Al. Racławickie 5, w ramach projektu POKL.09.02.00-06-025/12 pt. Już czas na staż, wdrażanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki; Priorytet IX: Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach; Działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego. Zakres zamówienia obejmuje: 1. organizację i przeprowadzenie zaplanowanych godzin zajęć dodatkowych z matematyki przygotowujących do egzaminu maturalnego w Państwowych Szkołach Budownictwa i Geodezji im. Hieronima Łopacińskiego z siedzibą w Lublinie, Al. Racławickie 5; 2. organizację i przeprowadzenie zaplanowanych godzin zajęć dodatkowych z matematyki przygotowujących do egzaminu maturalnego w Państwowych Szkołach Budownictwa i Geodezji im. Hieronima Łopacińskiego z siedzibą w Lublinie, Al. Racławickie 5, na podstawie przekazanego programu zajęć, z wykorzystaniem założonych podręczników i materiałów dydaktycznych udostępnionych przez Zamawiającego; 3. prowadzenie dokumentacji wymaganej podczas realizacji projektu; 4. monitorowanie przebiegu realizacji projektu oraz frekwencji uczestników; 5. przeprowadzenie końcowego sprawdzianu wiedzy; 6. sprawozdawczość z realizacji usługi; 7. współpraca z Beneficjentem, tj. z Gminą Lublin w zakresie realizacji Projektu. Zamawiający w niniejszym postępowaniu dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na wykonanie zamówień. Każdy Wykonawca może złożyć ofertę tylko na jedną część zamówienia.

Rodzaj dokumentu:
specyfikacja istotnych warunków zamówienia

Załączniki do specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

• Specyfikacja istotnych warunków zamówienia
  • Specyfikacja istotnych warunków zamówienia - zmiany
  • Załącznik 1 - Wzór oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
  • Załącznik 2 - Wzór oświadczenia o braku podstaw do wykluczenia
  • Załącznik 3 - Wzór wykazu osób
  • Załącznik 4 - Wzory formularz ofertowego
  • Załącznik 5 - Wzór oświadczenia o części zamówienia, której wykonanie wykonawca zamierza powierzyć podwykonawcom
  • Załącznik 6 - Wzór umowy
  • Załącznik 7 - Wzór oświadczenia o niekaralności