Home >> OGLOSZENIA i PRZETARGI

Ogłoszenie - 412174 - 2013
data zamieszczenia: 10.10.2013

Tryb udzielenia zamówienia:
postępowanie w trybie przetargu nieograniczonego

Rodzaj zamówienia:
zamówienia na usługi

Rok:

Przedmiot zamówienia:
Usługa edukacyjna polegająca na organizacji i przeprowadzeniu dodatkowych zajęć wyrównawczych z matematyki dla uczniów klas pierwszych w Państwowych Szkołach Budownictwa i Geodezji im. Hieronima Łopacińskiego z siedzibą w Lublinie, Al. Racławickie 5, w ramach projektu POKL.09.02.00-06-025/12 pt. Już czas na staż, wdrażanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki; Priorytet IX: Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach; Działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego. Zakres zamówienia obejmuje: 1. organizację i przeprowadzenie zaplanowanych godzin dodatkowych zajęć wyrównawczych z matematyki dla uczniów klas pierwszych w Państwowych Szkołach Budownictwa i Geodezji im. Hieronima Łopacińskiego z siedzibą w Lublinie, Al. Racławickie 5; 2. organizację i przeprowadzenie zaplanowanych godzin dodatkowych zajęć wyrównawczych z matematyki dla uczniów klas pierwszych w Państwowych Szkołach Budownictwa i Geodezji im. Hieronima Łopacińskiego z siedzibą w Lublinie, Al. Racławickie 5 na podstawie przekazanego programu zajęć, z wykorzystaniem założonych podręczników i materiałów dydaktycznych udostępnionych przez Zamawiającego; 3. prowadzenie dokumentacji wymaganej podczas realizacji projektu; 4. monitorowanie przebiegu realizacji projektu oraz frekwencji uczestników; 5. przeprowadzenie końcowego sprawdzianu wiedzy; 6. sprawozdawczość z realizacji usługi; 7. współpraca z Beneficjentem, tj. z Gminą Lublin w zakresie realizacji Projektu..

Rodzaj dokumentu:
specyfikacja istotnych warunków zamówienia

Załączniki do specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

• Specyfikacja istotnych warunków zamówienia
  • Załącznik 1 - Wzór oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
  • Załącznik 2 - Wzór oświadczenia o braku podstaw do wykluczenia
  • Załącznik 3 - Wzór wykazu osób
  • Załącznik 4 - Wzory formularza ofertowego
  • Załącznik 5 - Wzór oświadczenia o części zamówienia, której wykonanie wykonawca zamierza powierzyć podwykonawcom
  • Załącznik 6 - Wzór umowy
  • Załącznik 7 - Wzór oświadczenia o niekaralności