Copyright 2019 - PSBiG Lublin 2017

Drodzy Uczniowie, Nauczyciele, Rodzice i Pracownicy PSBiG,

Miło nam poinformować, że Państwowe Szkoły Budownictwa i Geodezji przystąpiły w roku szkolnym 2018/2019 do realizacji ogólnopolskiego projektu „SZKOŁA Z KLASĄ 2.0”. Hasło tegorocznej edycji projektu brzmi „Weź szkołę w swoje ręce”. Realizując projekt chcemy podkreślić rolę zaangażowania całej społeczności szkolnej w życie PSBiG.

Realizując projekt będziemy skupiać się na działaniach z obszaru „Solidarność”. Jako szkoła chcemy uczyć wzajemnej pomocy i budować kulturę dzielenia się, wspierać empatię i uwrażliwiać na potrzeby innych, rozwijać życzliwość, odpowiedzialność oraz zachęcać do podejmowania działań na rzecz osób potrzebujących.

Zachęcamy do przyłączenia się do realizacji działań w projekcie, dzielenia się pomysłami i wykazywaniem inicjatyw. Liczymy na Wasz udział i wsparcie.

Wszelkie informacje uzyskacie pod linkiem: www.szkolazklasa20.pl oraz u koordynatora projektu, pana Roberta Seredy